Lek och bus.

Igår blev vi hämtade tidigt på morgonen, redan klockan 8.00. Vi begav oss till Bali Tree Top vilket är en stor äventyrspark med en massa banor som man ska klara av. Man klättrar upp i träden, åker linbanor, klättrar genom tunnor, slänger sig mot nät osv osv. Det var riktigt riktigt roligt. Alva var helt otroligt orädd och stark. Personligen så tyckte jag det var lite läskigt men jag blev ändå besviken att jag inte hann fler och svårare banor. Johan och jag fick turas om att underhålla Agust. Än en gång denna resan blev jag påmind om hur kul det är att vara aktiv med barnen. Yogan med Andre, våra cykelturer och promenader, baden och klättringen är ju höjdpunkterna. Det behöver egentligen inte vara så märkvärdigt.  

Efter Tree top blev det vattenfall, ett underbart och superkallt vattenfall men alla (till och med jag som är så frusen av mig) tog mod till sig att hoppa i. Därefter var alla ganska trötta så det blev hemresa med fantastiska vyer och god kvällsmat. Efter att ha ätit ute i en månad så undrar jag om jag ens kommer ihåg hur man lagar mat. Troligtvis kommer Johan ihåg så det gör inget om jag glömt. En månad!! Jag kan inte fatta att vi varit här en månad redan. 

Så efter en lång dag igår blev det en massa mys och slappetid idag. Johan tog en cykeltur och överraskade mig med lite presenter; en bagel med lax (ååå så gudomligt gott), en läslampa (är inne på min sjätte bok och varje kväll ligger jag i mörkret med telefonlampan jämte superobekvämt för att inte väcka Agust) och så myggmedel i mängder. Som sagt, det behöver inte vara så märkvärdigt. 

Det blev lunch på billiga braiga Nudel där vi blivit stammisar. Fika med gokaffe i lugn och ro för Agust däckade under cykelturen. Höjdpunkten på dagen blev en fantastisk eftermiddag på stranden. Lagomvågor, sandslott och härlig sol. Bara Andre som saknades för han var iväg och surfade. Såna stunder kan man leva på länge.  

Kommentera