Midsommar i Canggu. 

Det är visst midsommar i Canggu också. Inte riktigt som hemma, bara annorlunda. Visst saknar jag nypotatis, jordgubbar, vännerna och familjen men jag har några finingar med mig så dagen blev bra ändå. Vi hittade till och med en midsommarstång och ett gäng svenskar. Så fikan avnjöts med midsommarstång, havsbad, andra galna svenskar (enligt andra turister), små grodorna, ett gäng acroyogisar och flera gäng soldyrkare. Kvällsmaten spenderades tillsammans med en australiensisk familj och mannen hade hört rykten om att alla svenska titta på Kalle Anka varje julafton så han var tvungen att kolla med mig om det verkligen var sant. Han hade väldigt svårt att smälta detta och jag kunde tyvärr inte ge honom en vettig förklaring till varför vi gör det.  Inte illa för en Balinesisk midsommar. Imorgon drar maken och äldsta sonen på cykeltur och rafting hela dagen. Vad sjutton ska jag roa oss andra med en hel dag? Lyxproblem men ändå. Vi får väl se. 

Ha nu en härlig midsommar!

Kommentera