Om Jennie Dalsmark

Mitt namn är Jennie och det är jag som driver SamaMama. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har fyra barn tillsammans i åldrarna 7, 12, 15 och 22 som dagligen undervisar och utmanar mig.

Jag bestämde redan 1998 att jag ville bli barnmorska när jag blev stor. Det var nämligen året jag fick min första son, André. Jag har sedan dess lärt mig otaliga mängder från läroböcker i anatomi och fysiologi till vedantaklasser på yogaretreats och utbildningar. Jag har fått möta och samtala med kloka män, kvinnor och barn som berikat min resa och min utveckling.

Inom samayoga ligger fokus på att försöka hitta balans och harmoni i alla aspekter av ens liv. Det finns inget tillfälle under en kvinnas liv då detta är så viktigt som under en graviditet, dels för kvinnans skull men lika mycket för barnets välbefinnande. En graviditet är begynnelsen på en spännande och omtumlande resa. Med SamaMama vill jag stödja och stärka kvinnan med hjälp av god förberedelse och en stunds glädje och lugn. Jag har efter mycket eftertanke och med fantastiskt stöd nyligen beslutat mig för att erbjuda hemförlossningar.

Jag har flera olika utbildningar och här listas de viktigaste:

 • sjuksköterska 2001-2004
 • barnmorska 2006-2008
 • svensk klassisk massage och triggerpunktsbehandling 2003 och 2009
 • samayoga 2012
 • gravidyoga hos yoginiyoga.dk 2013
 • magplasketinstruktör 2015 med certifiering årligen fram till 2019
 • utbildning av SAFE om träning under och efter graviditet
 • certifierad mammamagetränare hösten 2015 och certifierad 2020
 • fly high yoga hos Radiantly Alive i Ubud sommaren 2016
 • mammapilates hösten 2016
 • Spinning Babies 2019
 • Föda utan rädsla 2019
 • Sugaring hösten 2020

Jag älskar att lära mig mer och ser fram emot det som väntar.

Använd gärna ditt friskvårdsbidrag till mina kurser. 

%d bloggare gillar detta: